Anderlecht heeft Amerikaan Kljestan beet

Anderlecht heeft Amerikaan Kljestan beet
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Anderlecht heeft zich versterkt met Sacha Kljestan. De 24-jarige middenvelder wordt de eerste Amerikaan ooit bij paars-wit. Kljestan komt over van het Amerikaanse Chivas.

"Sacha Kljestan is een versterking voor paars-wit", aldus manager Herman Van Holsbeeck op de website van de club. "Hij staat bekend als een atletische middenvelder met een uitstekende mentaliteit."

Kljestan tekende een contract voor vier seizoenen in het Constant Vanden Stockstadion. Hij maakte zijn debuut voor de nationale ploeg van de Verenigde Staten in 2007. De middenvelder maakte onder meer de Olympische Spelen in Peking mee, maar greep net naast een selectie voor het WK in Zuid-Afrika.

"Sacha is één van Chivas USA’s grootste spelers, niet alleen op het veld, maar ook wat betreft zijn toewijding aan zijn ploegmaats en coaches, en zijn passie voor de club", zegt Shawn Hunter, voorzitter en algemeen directeur van Chivas.

"Wij zijn opgetogen dat deze speciale speler de mogelijkheid krijgt om zich internationaal verder te ontwikkelen en verwachten grote prestaties van hem in de toekomst."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties