Lecjaks enige aanwinst op eerste training Anderlecht

Lecjaks enige aanwinst op eerste training Anderlecht
Foto: © SC

Veertien spelers tekenden maandagnamiddag present op de eerste training van Anderlecht. Daaronder een paar namen die de competitiestart bij paarswit waarschijnlijk niet gaan halen.

Eén nieuwkomer was er te bewonderen op deze eerste training van de voorbereiding: de Tsjech Jan Lecjaks. De 19-jarige linksachter leek nog wat onwennig, maar werd langs de zijkant bijgestaan door zijn Tsjechische managers. Ariël Jacobs leidde samen met zijn assistenten een ontspannen training. Veel werd er niet gedaan: gestretched, een klein beetje baltraining en veel uitlopen.

Ook in Neerpede: Dmitri Bulykin en Hernan Losada. Voor beiden wordt een oplossing gezocht, maar momenteel meldde zich nog geen enkele ploeg. De rest van de veertien: Siani, Rnic, Cordier, Schollen, Wasilewski, Kouyaté, Diandy, Kanu, Marecek, Suarez en Chatelle.

Normaal gezien was daar ook Biglia bijgeweest, maar die had hinder van vliegtuigvertragingen en landt pas morgen. Donderdag vervoegen ook Boussoufa, Gillet, Deschacht, Legear, Lukaku, Proto en de Amerikaanse aanwinst Kljestan zich bij de kern.

Chavarria en Barrios, de Argentijnse versterkingen, landen volgende maandag in Zaventem. Ook Mazuch, Sare, Polak en Badibanga zullen dan aansluiten. Iakovenko en Juhasz zijn de laatsten die uit vakantie terugkeren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties