Van Persie: "Het zuigen van Van Gelder valt me tegen"

Van Persie: "Het zuigen van Van Gelder valt me tegen"
Foto: © SC

Robin Van Persie heeft nu ook zelf uitleg gegeven over het incident na zijn wissel tegen Slovakije. De spits biedt nogmaals zijn excuses aan, maar heeft het moeilijk met hoe de bekende Nederlandse sportjournalist Jack Van Gelder met de zaak omgaat.

"Ik heb echt geen namen genoemd toen ik naar de kant moest, ook niet die van Sneijder", zei Van Persie aan De Pers. “Dat blijf ik volhouden, ook nadat ik de tv-beelden heb teruggekeken. Allerlei andere mensen gaan er nu van alles bijhalen. Van sommigen had ik het wel verwacht, maar de manier waarop Jack van Gelder (foto) op televisie aan het zoeken en zuigen is, valt me echt tegen.”

“Sneijder en ik waren de eersten die na afloop met elkaar hebben gepraat”, vervolgde hij. “We zijn de laatste jaren meer dan collega’s geworden, ook de vrouwen gaan goed met elkaar om. Na de wedstrijd hebben we in het hotel nog met de hele groep gesproken over wat er is gebeurd. Daar hebben een paar jongens iets gezegd en heb ik ook mijn mening gegeven. Ik heb de groep kenbaar gemaakt wat ik wél heb geroepen tijdens de wissel. Ik ga dat nu niet in de media herhalen. Ik heb wel mijn excuses aangeboden.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties