Anderlecht met 21 spelers naar de Dom Cup

De Nijs Michael
| 4 reacties
Anderlecht met 21 spelers naar de Dom Cup
Foto: © SC

Anderlecht is nog maar net terug van een stage in Oostenrijk, maar vandaag vertrekt de landskampioen opnieuw naar het buitenland. Paars-wit trekt met 21 spelers naar de Dom Cup, die van 14 juli tot en met 17 juli plaatsvindt in het Duitse Keulen.

Kanu en Davy Schollen maken de verplaatsing naar Duitsland niet. De eerstgenoemde kampt met een keelontsteking, terwijl de doelman last heeft van irritatie aan de knie. De revaliderende aanvallers Tom De Sutter en Romelu Lukaku blijven eveneens in Brussel, net als Marcin Wasilewski en Pier Barrios.

Ondrej Mazuch is wel van de partij in Keulen. De centrale verdediger is volledig hersteld van zijn blessure. Anderlecht speelt zijn eerste wedstrijd donderdag tegen gastploeg 1.FC Köln. Zaterdag moet paars-wit een tweede keer aan de bak, tegenstander wordt dan het Nederlandse AZ of het Turkse Fenerbahçe.

Selectie : Badibanga, Biglia, Boussoufa, Chatelle, Chavarría, Cordier, Deschacht, Diandy, Gillet, Juhasz, Kljestan, Kouyate, Lecjaks, Legear, Marecek, Mazuch, Polak, Proto, Rnic, Sare, Suarez

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties