"Lauriente, een speler voor 1e klasse"

Kristof Blomme
| 2 reacties
"Lauriente, een speler voor 1e klasse"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Oostende versterkte zich met Alexandre Lauriente. De 20-jarige speler werd overgenomen van Dender, waar Vital Borkelmans trainer is. Die is bijzonder positief over de linkerflankspeler.

De Fransman Alexandre Lauriente tekende een tweejarig contract bij KV Oostende. Afgelopen seizoen was hij aan de slag bij reeksgenoot Dender. Vital Borkelmans is er sinds begin 2010 aan de slag als coach.

"Het is een klasrijke speler. Ik heb er nooit problemen mee gehad", aldus de ex-speler van Club en Cercle. "Hij is bijzonder snel, heeft een goede traptechniek en flink wat technische bagage. Hij kan moeiteloos mee in eerste klasse. Wegens de financiële perikelen was Dender niet in staat hem te houden."

KVO-scout Rik Coucke toont zich in Het Laatste Nieuws verrast dat de Kustploeg de speler kon aantrekken. "De interesse van heel wat eersteklassers was geen toeval. Heel verrassend hield iedereen de boot af. Financieel leek hij geen spek voor onze bek, maar sinds begin deze week werd de transfer bespreekbaar. Ik denk dat we een zaakje gedaan hebben."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties