Willebroek Meerhof legt wellicht de boeken neer

Steven Bologne
| 36 reacties
Willebroek Meerhof legt wellicht de boeken neer

Het water staat vierdeklasser Willebroek Meerhof al lang niet meer aan de lippen. De fusieclub dreigt vandaag zelfs de boeken te moeten neerleggen. Welke gevolgen dit heeft voor de nakende competitie is nog niet meteen duidelijk.

De vriendschappelijke wedstrijd tegen Bornem van morgenavond is reeds afgelast. “Omdat de gemeente tezelfdertijd een old-timerevenement organiseert rond ons stadion, en hierdoor alle parking ingenomen is”, klinkt het uit de mond van voorzitter Ronny Segers. Maar er is meer aan de hand.

“De financiële druk  op het budget is onhoudbaar geworden. De bijeenkomst van deze voormiddag met hoofdsponsor Brouwerij Moortgat is in dat opzicht cruciaal. Ik heb zelf enorme inspanningen gedaan maar ergens houdt het gewoon op. Hopelijk komt er een oplossing uit de bus.”

De club is niet te spreken over de houding van het gemeentebestuur. “Elke vraag om financiele ondersteuning draaide op niets uit, ook onze sponsors die om subsidies gingen vragen kregen niets gedaan. De slechte communicatie rond het old-timerevenement komt ook hoogst ongelegen. Uitwijken naar Bornem voor de oefenwedstrijd was ook geen oplossing, want zo lopen we alweer heel wat inkomsten mis. “

Spelers en trainers wachten inmiddels bang af, komt er geen oplossing uit de bus dreigt de vierdeklasser de boeken te moeten neerleggen. Vierde klasse B zou dan wellicht het seizoen 2010-2011 ingaan met een club minder, spelers en trainers staan dan op straat.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties