Jacobs stuurt experimenteel elftal de wei in

Nico Wieme
| 34 reacties
Jacobs stuurt experimenteel elftal de wei in
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ariël Jacobs gooit zijn elftal volledig door elkaar voor de terugmatch tegen The New Saints. Enkele vaste waarden krijgen rust, waardoor jongens zoals Schollen, Chavarria, Bernardez en Rnic hun kans krijgen.

Het was even schrikken toen wij het wedstrijdblad voor de terugmatch in de derde voorronde van de Champions League tussen Anderlecht en The New Saints onder de neus kregen. In vergelijking met de heenwedstrijd van vorige week stuurt Ariël Jacobs maar liefst zeven nieuwe namen het veld op.

In doel neemt Davy Schollen de plaats in van Silvio Proto. De Anderlechtverdediging bestaat uit Nemanja Rnic, Victor Bernadez, Roland Juhasz en Jan Lecjaks. Olivier Deschacht en Guillaume Gillet beginnen op de bank. Van Ondrej Mazuch is geen speur te bekennen.

Door de blessures van Cheikhou Kouyaté en Lucas Biglia krijgt Lukas Marecek zijn kans centraal op het middenveld. De Tsjech vormt samen met Sacha Kljestan het centrale duo op het paars-witte middenveld. Op rechts speelt Thomas Chatelle in plaats van Jonathan Legear. Op links neemt Matias Suarez de plaats in van Mbark Boussoufa.

Ook in de frontlinie krijgen we twee nieuwe namen. De herstelde Tom De Sutter moet samen met Pablo Chavarria voor de nodige doelpunten zorgen.

Het live verslag volgen kan hier.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties