Pocognoli: "Doelpunt als paradox voor mijn wedstrijd"

Steurbaut Kersten
| 7 reacties
Pocognoli: "Doelpunt als paradox voor mijn wedstrijd"
Foto: © SC

Sebastien Pocognoli maakte er met een schitterend doelpunt op Lierse 1-4 van. "Maar de treffer van Mehdi Carcela was toch nog iets mooier", vindt de verdediger.

Standard won met ruime cijfers, maar had het in de eerste helft toch niet onder de markt met Lierse. “Het eerste kwartier hadden we het heel moeilijk”, geeft Pocognoli toe aan Voetbalkrant.com. “We waren daar op voorhand voor gewaarschuwd. Het was hun eerste thuiswedstrijd terug in eerste klasse. Voor hen was het een grote dag.”

Axel Witsel bracht de Rouches vanop de stip dan toch op voorsprong, maar na de 1-1van Jurgen Cavens kregen de Luikenaars het opnieuw even lastig. “Bij die gelijkmaker zien we er niet goed uit. Na een slechte vrije trap van mij staan we volledig uit positie. Dat was voor ons toch een tikje op het hoofd.”

“Maar we hebben ons goed herpakt. De individuele klasse heeft vandaag uiteindelijk het verschil gemaakt. De twee mooie doelpunten in de tweede helft waren nog een leuk toetje voor de supporters.”

Pocognoli trapte er in de slotfase zelf nog eentje lekker tegen de touwen. “Dat doelpunt is een paradox voor mijn match. Ik zat niet zo goed in de wedstrijd, maar had dan toch nog het vertrouwen om op doel te schieten. Een klasse doelpunt. Bij AZ had ik er al eens een mooie gemaakt, maar deze kan ook tellen. Maar de treffer van Carcela was toch nog iets knapper.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties