De Sutter en Chavarria loodsen Anderlecht naar winst

De Nijs Michael
| 3 reacties

Anderlecht zag begin deze week heel wat spelers vertrekken met interlandverplichtingen, maar toch vond trainer Ariël Jacobs het nodig om een extra oefenmatch tegen tweedeklasser Wetteren in te lassen. Die extra oefenpot werd dinsdag met 0-2 gewonnen.

Anderlecht trad in Wetteren aan met spelers uit de A-kern, aangevuld met enkele spelers uit de beloftenploeg. De wedstrijd was nog voor de rust gespeeld. Tom De Sutter zette de Brusselaars na een half uur op voorsprong. Vijf minuten voor de pauze verdubbelde Pablo Chavarria de score: 0-2, meteen ook de eindstand.

Anderlecht: Schollen (46' Cordier), Rnic , Bernardez, Barrios, Lecjaks, Mabika (78' De Greef), Kanu, Badibanga, Chavarria (78' Kabasele), Diandy, De Sutter (46' Canesin Matos)