Özil ontgoocheld dat hij niet naar Real Madrid kan

Mathias Dumarey
| 14 reacties
Özil ontgoocheld dat hij niet naar Real Madrid kan
Foto: © SC

Mesut Özil, uitblinker bij de Duitse Mannschaft op het afgelopen WK, is ontgoocheld dat hij niet naar Real Madrid kan. De Spanjaarden boden volgens Werder Bremen de weinig voor de spelmaker.

Klaus Allofs, de technisch directeur van Werder Bremen, noemde het bod van tien miljoen verre van voldoende. "Dit doet ons zelfs niet aan de onderhandelingstafel zitten", klonk het bij Werder Bremen.

Mesut Özil, die nog één jaar contract heeft in het Weserstadion, is ontgoocheld. "Iedere voetballer droomt ervan om te kunnen voetballen voor een van de beste clubs ter wereld. Ik ben heel triest en ik heb dat ook laten weten aan meneer Allofs", klonk het bij de Turkse Duitser.

Toch is een transfer nog niet helemaal van de baan. Real-trainer José Mourinho liet aan ZDF weten dat hij Özil er heel graag bij wil. "Ik zou erg gelukkig zijn als hij naar ons zou komen. Op dit moment heeft Werder Bremen 'nee' gezegd, maar we zullen zien wat de toekomst brengt. Wanneer hij alsnog zou komen, zou dat geweldig zijn want Özil zou ons heel veel kunnen bijbrengen", aldus de Portugees.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties