Jacobs: "We moeten nederig blijven"

Mathias Dumarey
| 17 reacties
Jacobs: "We moeten nederig blijven"
Foto: © SC

RSC Anderlecht speelt vanavond een erg belangrijke CL-voorrondematch op het veld van Partizan Belgrado. Coach Ariël Jacobs vreest vooral de vijandige sfeer in het stadion.

"Ik volg de redenering van de voorzitter dat we als reekshoofd ons moeten plaatsen voor de poules van de Champions League. Maar we moeten wel nederig zijn. Je kan de Belgische competitie niet vergelijken met wedstrijden in Europa", aldus Anderlecht-trainer Ariël Jacobs op de persconferentie gisteren.

"Het is normaal dat er nu over het financiële aspect wordt gesproken. Maar als speler moet je vooral uitgaan van het sportieve aspect van de CL", gaat Jacobs verder.

Partizan Belgrado lijkt misschien wel een eitje omdat Standard en Club Brugge er de jongste jaren erg makkelijk konden van winnen, maar het Partizan van dit jaar is helemaal anders. "De ploeg heeft enkele ervaren spelers gehaald en het team is toch driemaal op rij kampioen geworden. Het is een technisch verfijnde ploeg die altijd verzorgd probeert op te bouwen. Alleen ligt het tempo niet zo hoog. De ploeg is ook heel gevaarlijk op stilstaande fases", legt Jacobs ten slotte nog de sterktes bloot van de opponent.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties