Wasilewski kan langer blijven bij Anderlecht

Mathias Dumarey
| 25 reacties
Wasilewski kan langer blijven bij Anderlecht
Foto: © SC

Marcin Wasilewski (foto) kan bij RSC Anderlecht rekenen op een verlengd conctract. De Poolse rechtsachter is nog altijd aan het revalideren van een zware scheen- en kuitbeenbreuk opgelopen na een tackle van Axel Witsel.

Marcin Wasilewski moest vorige maand al voor de zesde keer geopereerd worden omdat hij weer meer pijn begon te voelen. De Pool heeft een aflopend contract in Brussel, maar desondanks blijven ze bij Anderlecht geloven in hun rechtsachter. Een verlengd verblijf van Wasilewski wenkt dan ook.

Eind vorig seizoen leek de lijdensweg van Wasilewski voorbij en kon hij zelfs even meespelen op het veld van Sint-Truiden, maar nadien stak de pijn weer op en volgde er een onvermijdelijke operatie. Op het einde van dit seizoen dreigt de Pool zonder club te vallen, maar dat wil Anderlecht vermijden. "Als ze bij de medische staf zeggen dat hij kan terugkeren, dan moeten we hem op zijn minst die kans geven", laat manager Herman Van Holsbeeck optekenen in HNB.

"Hij werkt als een beest aan zijn rentree. Sinds zijn laatste operatie zijn we er steeds sterker gaan in geloven. De souplesse is er nog niet, maar er is nu niet veel sprake meer van pijn", klinkt het.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties