Uitspraken kunnen Geraerts zuur opbreken

De Nijs Michael
| 237 reacties
Uitspraken kunnen Geraerts zuur opbreken
Foto: © SC

Het laatste woord over de wedstrijd tussen Club Brugge en KV Mechelen is nog niet gezegd. Karel Geraerts moet vrezen voor een sanctie, terwijl uit tv-beelden blijkt dat ook Wilfried Dalmat zijn boekje te buiten ging. Hij gaf Antonio Ghomsi een klap.

Tijdens de rust liep het in de catacomben van het Jan Breydelstadion mis. Na wat scheldwoorden heen en weer verloor Dalmat de controle over zichzelf. De middenvelder gaf KV Mechelen-speler Ghomsi een klap met de vlakke hand, zo blijkt uit beelden die Extra Time maandag uitzond. Het incident werd niet opgemerkt door de scheidsrechter, het is niet duidelijk of Dalmat een sanctie moet vrezen.

Karel Geraerts moet alvast wel vrezen voor een sanctie. De Brugse middenvelder vertelde na de partij tegen KV Mechelen dat hij "goesting had om Verbist op zijn bakkes te slaan". Dat is ook de voetbalbond niet ontgaan, Geraerts moet mogelijk voor het Sportcomité verschijnen. "Die uitspraak is erover, we zullen er nog eens goed over nadenken", aldus bondsprocureur René Verstringhe in HLN.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties