Jorgacevic: "Gevochten als echte strijders

Steurbaut Kersten
| 3 reacties
Jorgacevic: "Gevochten als echte strijders
Foto: © SC

Bojan Jorgacevic was een van de exponenten van de Gentse stunt tegen Feyenoord. De Servische doelman wil echter niet te veel pluimen op zijn hoed steken. “Dit is een zege van de hele ploeg.”

“Het was een moeilijke wedstrijd”, stelt Jorgacevic. “Een foutje kan je duur te staan komen. Maar we zijn voor de wedstrijd allemaal even bijeengekomen in het hotel en iedereen heeft vandaag zijn verantwoordelijkheid genomen. Dat is de eerste keer dit seizoen.”

Jorgacevic was met enkele puike reddingen beslissend. “Ja, ik stond er als het moest en heb drie, vier belangrijke reddingen gedaan. Maar deze overwinning is geen zege van Jorgacevic, Yaya  (Soumahoro) of Elimane (Coulibaly). Dit is een zege van de hele ploeg. We hebben vandaag gevochten als echte strijders om deze historische zege veilig te stellen.”

Het bereiken van de groepsfase is een belangrijke stap in de evolutie van AA Gent. “Met deze zege hebben we getoond dat we klaar zijn voor Europees voetbal. Deze stad verdient dat. Het is nu een mooie opportuniteit en uitdaging om ons te bewijzen tegen ploegen zoals Manchester City.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties