Kaminski: "Liever slecht gespeeld en gewonnen"

Kaminski: "Liever slecht gespeeld en gewonnen"
Foto: © SC

Thomas Kaminski leek lange tijd zijn netten schoon te houden tegen AA Gent, maar de jonge Germinal Beerschotdoelman moest zich in de slotminuut toch gewonnen geven op een lobbal van Zlatan Ljubijankic. “Dit bezorgt mij een rotgevoel.”

Met een gezicht als een donderwolk stond Thomas Kaminski ons te woord na de late nederlaag bij de Buffalo’s. “Dit gevoel kan je niet omschrijven. We verdedigden 90 minuten uitstekend en dan verliezen we één duel. Zlatan Ljubijankic staat plots oog in oog met mij en voor ik het besef, hangt de bal tegen de touwen. Hier moeten we lessen uit trekken.”

De jonge doelman van Germinal Beerschot staat sinds de dubbele beenbreuk van Tomislav Pacovski in doel bij de fusieploeg. “Ik speelde nu met meer vertrouwen dan de vorige match. Ik had wel liever slecht gespeeld en gewonnen dan omgekeerd.”

Kaminski beseft dat de Ratten met twee op vijftien in vieze papieren zitten. “We beseffen dat we de punten hard nodig hebben en wilden op Gent absoluut winnen. We waren ook met de juiste mentaliteit op het veld gekomen, maar het geluk is de laatste tijd niet aan onze zijde.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties