Ost: "Ik voel geen druk"

Ruben Philippe
| 0 reacties
Ost: "Ik voel geen druk"
Foto: © SC

Eupen verloor zaterdagavond op het veld van Charleroi met 2-0. De promovendus staat zo onderaan het klassement met nul punten. Van extra druk wil trainer Ost niet weten.

Dany Ost zag zijn ploeg goed meevoetballen, wat ook resulteerde in enkele kansen. Toch kon de promovendus geen mogelijkheid benutten. "We waren goed georganiseerd en kregen enkele goede kansen. Zelfs met z'n tienen konden we nog 1-1 maken, maar jammer genoeg lukte dat niet. Na de 2-0 was het afgelopen", aldus de coach na afloop van de partij.

Eupen blijft door het verlies wel puntenloos laatste staan. "We verdienden misschien niet om te winnen, maar zeker niet om te verliezen. Daarom voel ik ook geen druk, ik werk gewoon verder. We spelen goed, maar pakken geen punten. Wat het bestuur zegt, dat zien we dan wel."

"De twee weken rust die nu volgen zijn nuttig om de geblesseerden op te lappen", aldus Ost. "Onze nieuwe aankopen kunnen hun conditie aanscherpen. Vandaag drie punten pakken zou echter ideaal geweest zijn om die periode aan te vangen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties