Haroun: "Rust bewaren bij de laatste pas"

Nico Wieme
| 7 reacties
Haroun: "Rust bewaren bij de laatste pas"
Foto: © SC

Faris Haroun zwoegde zich tegen Gent te pletter op het middenveld van Germinal Beerschot. De ranke middenvelder legde na de 1-0-nederlaag de vinger op de wonde. “We moeten meer de rust bewaren.”

“Om te winnen, moet je scoren”, trapte Faris Haroun een open deur in na afloop van de 1-0-nederlaag tegen de Buffalo’s. “Er moet een ploeg op het veld staan en om te presteren, moet iedereen op niveau zijn. We moeten meer de rust bewaren bij de laatste pas, zeker als je veel ruimte krijgt op de counter.”

“Tot aan die fatale laatste minuut liep allles naar wens. We kunnen echter niemand iets verwijten. Het geluk is ook niet aan onze kant. Voor de pauze kregen we een aantal goede kansen, maar we waren te overhaast om te scoren”, vond de middenvelder.

Zwaar uitprogramma

Haroun panikeert niet nu Germinal Beerschot zijn start compleet gemist heeft. “De competitie duurt nog lang. De voorbije seizoen zijn er nog ploegen geweest die zwak startten en dat later hebben opgehaald. Je mag ook niet vergeten dat we met Genk, Anderlecht en Gent al een moeilijk uitprogramma hebben gehad.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties