Standard reageert met open brief op website

Manuel Gonzalez
| 112 reacties
Standard reageert met open brief op website
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Het zit er bovenhands op tussen de supporters en het bestuur van Standard. De fans vroegen zaterdagavond waar de miljoenen zijn van de transfers van De Camargo, Mbokani en Marcos.

"Wij aanvaarden niet dat enkele aanstokers al na vier speeldagen voor een slecht klimaat proberen te zorgen. Wij aanvaarden ook de lukrake aanvallen op bestuursleden en spelers niet", zet Standard op zijn officiële website.

"Je wint en je verliest samen. Tegen KVK had niet iedereen door wat dat betekent. Wie denkt dat de situatie opgelost raakt door er wat miljoenen tegenaan te gooien, snapt niks van voetbal."

"Na de match kwam het tot een confrontatie tussen fans en bestuur. Wat daar allemaal gebeurd is, is onaanvaardbaar. Enkele heethoofden verhogen zo de druk op de spelers."

"Het resultaat tegen Kortrijk volstond blijkbaar niet voor hen. Het bestuur heeft toegestaan dat bepaalde spandoeken werden opgehangen. Maar de vrijheid van meningsuiting wordt hier besmeurd."

"Het bestuur hoopt dat sommige fans de komende dagen weer bij hun verstand raken en tonen dat ze er echt zijn voor de club."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties