Meyers: "Turnhout? Nee, dat zie ik niet meer zitten"

Steurbaut Kersten
| 8 reacties
Meyers: "Turnhout? Nee, dat zie ik niet meer zitten"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het is nog niet duidelijk waar de toekomst van Christopher Meyers ligt. De speler zelf wil graag naar Antwerp, Lierse wil hem stallen bij zusterclub KV Turnhout. "Maar dat zie ik niet echt meer zitten", zegt Meyers.

Christopher Meyers heeft het gevoel dat ze bij Lierse met zijn voeten spelen. In juli zat de middenvelder al bijna bij Turnhout, maar toen werd hij in allerijl terug aan de kern van de eersteklasser toegevoegd. “Anders zouden ze in de problemen kunnen komen met het aantal Belgen”, zegt Meyers aan Voetbalkrant.com.

“En zes dagen voor het einde van de transfermarkt krijg je dan te horen dat je toch mag vertrekken”, zucht de middenvelder. “Antwerp is geïnteresseerd en dat zie ik wel zitten, maar voorlopig vraagt Lierse teveel geld. Toch naar Turnhout gaan, dat zie ik niet zitten. Ik zou graag eens andere lucht opsnuiven.”

“Ik hoor wel berichten dat er een overeenkomst zou zijn met Turnhout, maar de club houdt me alvast niet op de hoogte. Als ik niet naar Turnhout ga, moet ik alvast naar een andere club vertrekken. Er is naast Antwerp nog een ploeg die belangstelling toont, maar daar kan ik nu nog niets overzeggen. Ik moet alles ook financieel afwegen. We zien wel wat het wordt.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties