Mignolet ziet concurrent Gordon niet meteen terugkeren

Bram Coenen
| 6 reacties
Mignolet ziet concurrent Gordon niet meteen terugkeren
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Simon Mignolet ziet zijn concurrent Craig Gordon nog niet meteen terugkeren bij Sunderland. De Schotse keeper is nog even out na een armbreuk.

Gordon, die begin juli zijn armbreuk opliep, wil het rustig aan doen tijdens zijn herstel. "Ik wil zo snel mogelijk terugkeren op het veld maar ik neem geen risico, zeker niet omdat het de tweede keer is dat ik deze blessure heb", vertelt Gordon aan de Daily Record. "Ik doe alweer wat oefeningen en werk in de sportschool. Ik ben al eerder genezen van deze blessure en dat zal ik opnieuw doen."

De concurrent van Simon Mignolet heeft er wel moeite mee om langs de zijlijn toe te kijken. "Ik ben erg teleurgesteld dat ik de wedstrijden van Sunderland en Schotland moet missen. Het is een frustrerende periode omdat ik eerder deze zomer een plaat heb laten verwijderen uit mijn arm. Net toen het goed ging brak ik mijn arm opnieuw en nu is de plaat weer teruggeplaatst. Ik denk dat ik er de rest van mijn carrière mee moet rondlopen, maar ik weet uit ervaring dat het me problemen op gaat leveren om weer te keepen", besluit de doelman.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties