Bailly slikt vier goals, Wolfsburg onderuit

Anthony Van der Planken
| 3 reacties

Logan Bailly heeft opnieuw een bittere pil te verwerken gekregen. De nationale doelman moest na de twee nederlagen met de Rode Duivels nu ook vier doelpunten incasseren bij zijn club Borussia Mönchengladbach.

Gladbach verloor immers met 0-4 van Eintracht Frankfurt. De bezoekers waren duidelijk beter en stonden bij de rust al 0-2 voor. Bailly kon een kopbal van Gekas niet voldoende keren, waardoor Köhler de score kon openen. Gekas zelf maakte er wat later 0-2 van. Goals van Ochs en Altintop na rust maakten het verdict nog harder.

Stuttgart en Wolfsburg onderuit

Stuttgart en Wolfsburg blijven puntenloos na drie speeldagen. Stuttgart verloor in Freiburg met 2-1. De bezoekers kwamen wel op voorsprong via Pavel Pogrebnyak, maar verloren daarna de controle. Pappis Demba Cissé zorgde voor de gelijkmaker. Uiteindelijk besliste Robin Dutt het duel twintig minuten voor tijd in het voordeel van Freiburg.

Ook Wolfsburg blijft onderin hangen na een nederlaag op het veld van Dortmund. Borussia won met 2-0 na doelpunten van Nuri Sahin en Shinji Kagawa

Hannover 96 draait dan weer bovenaan mee na een 2-2 gelijkspel tegen Leverkusen. Toch zal de thuisploeg niet tevreden zijn met dat resultaat, want even zag het er veel beter uit. Hannover kwam immers 2-0 voor via Didier Konan Ya en Mohammed Abdellaoue. Bovendien mocht de thuisploeg lange tijd met een mannetje meer spelen omdat Emanuel Pogatetz rood kreeg voor een gestrekt been.

Leverkusen knokte echter terug. Erin Derdiyok maakte iets na het uur de aansluitingstreffer, Patrick Helmes scoorde uiteindelijk de 2-2 in de slotseconden.