Boussoufa huivert van Tchité bij Standard

Mathias Dumarey
| 144 reacties
Boussoufa huivert van Tchité bij Standard
Foto: © SC

Mbark Boussoufa (foto) is niet blij dat Mohammed Tchité weer bij Standard voetbalt. "Ik mag er niet aan denken als er straks iets met Lukaku zou gebeuren", aldus de Marokkaanse international.

"Ik was zeer boos toen ik hoorde dat Mohammed Tchité had getekend bij Standard. Bij ons doet Matias Suarez zijn uiterste best, maar een echte goalgetter is hij niet en stel dat er iets met Romelu Lukaku zou gebeuren, wat dan?", vraagt Mbark Boussoufa zich af.

"Ik ben er zeker van dat Tchité geen voorkeur had tussen Anderlecht en Standard. Hij zou zeker met plezier weer getekend hebben bij ons. Anderlecht was daar blijkbaar niet voor. De Rouches zijn zeker weer een titelkandidaat nu ze naast Tchité, Aloys Nong en Mbaye Leye hebben gehaald. Ik had ook graag Mahmoud Shikabala zien komen, maar ik respecteer de beslissing van de directie", aldus nog de vleugelaanvaller.

Boussoufa is ook van mening dat het vertrek van Jelle Van Damme toch zwaarder weegt dan werd verwacht. "We missen hem op het veld en in de kleedkamer. We moeten opnieuw een evenwicht vinden op het middenveld. Om tactische redenen moet Lucas Biglia nu vlak voor de verdediging spelen. Ik had hem liever in mijn buurt zoals vorig seizoen toen hij in de punt van de driehoek speelde", besluit de Marokkaan. in HLN.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties