Buyens: "Cercle niet onderschatten"

Buyens: "Cercle niet onderschatten"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Mechelen verkeerde na de overwinning vrijdagavond tegen Standard even in de zevende hemel. De ploeg richt zich nu echter alweer op de volgende opdracht, thuis tegen Cercle Brugge.

Ook bij Yoni Buyens overheersten gevoelens van trots en tevredenheid na de overwinning tegen Standard. De talentrijke middenvelder beseft echter dat de volgende opdracht minstens even belangrijk is. "Onze overwinning tegen Standard is uiteraard bijzonder knap en zeker ook verdiend te noemen, maar nu moet onze focus meteen richting Cercle Brugge gaan. Het is uiterst belangrijk dat we de vereniging niet onderschatten. Onze sterkte ligt in het collectief, wij gaan zeker niet zomaar op talent een tegenstander wegzetten."

Blijft de ambitie play-off 1 wilden we graag van Buyens weten? "Jazeker. We gaan dit niet meteen bijstellen omdat we momenteel aan kop staan in het klassement. Voor het seizoen hebben we dit als doelstelling gesteld en daar houden we ons ook aan. Daarom wil ik het belang van de wedstrijd tegen Cercle nog eens herhalen. In zulke matchen wordt vaak over al dan niet deelname aan play-off 1 beslist."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties