Gorius: "Fier op onze seizoensstart"

Bram Coenen
| 5 reacties
Gorius: "Fier op onze seizoensstart"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Mechelen kon ook vrijdagavond weer een beroep doen op een sterke Julien Gorius. De Fransman straalde van geluk omtrent de zege en prijsde de collectieve sterkte van de selectie.

Gorius begon zijn relaas met de verdediging in de bloemetjes te zetten: "Onze defensie geeft zo goed als niets weg, getuige het feit dat we nog maar 3 tegendoelpunten slikten. Ook offensief dragen ze hun steentje meer dan bij getuige de goal van Boris Pandza."

Was de overwinning verdiend, wilden we graag weten van de Fransman? "Eerlijk gezegd, 0-0 had ook gekund, maar wij hebben wel de beste kansen gehad. "We toonden ons vooral beter als groep, we verstonden elkaar en er stond een echt blok op het veld."

Ambities niet bijstellen

Door deze nieuwe zege, komt KV opnieuw (voorlopig) mee aan kop van het klassement. Moet het team zijn ambities bijstellen? "Nee, zeker niet. Top zes was voor de competitie begon het doel, en dat blijft het ook. We doen hier vanavond weer een goeie zaak in het klassement, maar er zullen ook nog mindere momenten volgen. Daarom moeten we onze competitiestart ook koesteren", besloot Gorius.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties