"Familie Bayat lijkt te gaan barsten in Charleroi"

"Familie Bayat lijkt te gaan barsten in Charleroi"
Foto: © SC

Voorzitter Abbas Bayat staat op het punt om zijn neefjes Mogi en Mehdi Bayat te ontslaan. Het tweetal heeft een managersfunctie bij de Zebra's. Ook sportief directeur Mommens ligt onder vuur.

Dat meldt de Franstalige versie van Sport/VM. Charleroi verloor afgelopen weekend de degradatietopper tegen Lierse met 0-1. In het stadion hingen spandoeken gericht tegen Abbas Bayat. Tijdens de partij kwam het zelfs geregeld tot een aanvaring tussen supporters en de voorzitter die door de stewards in die kiem moesten gesmoord worden.

"Wie een Iraanse revolutie heeft meegemaakt, heeft geen schrik van tien supporters. En ook niet van duizend. Heb je trouwens gehoord hoe ze Kagé de hele wedstrijd uitfloten? En dan die anti-Vlaamse slogans. Op die fans ben ik niet fier", liet Abbas Bayat weten.

Over Jacky Mathijssen wou Abbas Bayat nog dit kwijt: "Met hem hebben we drie maanden verloren. Geen organisatie, geen bezieling. Ik moest wel ingrijpen."

Mogi Bayat ontkent dat er een vete zou zijn tussen hem en zijn oom die tot een ontslag kan leiden, maar het is allanger bekend dat de neefjes het niet eens waren met het ontslag van Jacky Mathijssen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties