"Bulykin weet het doel staan"

Manuel Gonzalez
| 10 reacties
"Bulykin weet het doel staan"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dmitri Bulykin doet het uitstekend bij ADO Den Haag. De huurling van Anderlecht heeft er zijn draai helemaal gevonden en scoort bijna met zijn ogen toe.

"We hebben zoveel vertrouwen en we weten ook dat we scoren, we hebben in iedere wedstrijd minimaal eenmaal gescoord. Wij zijn voor niemand bang, we weten voor bijna 100% zeker dat we gaan scoren. Of we nu thuis tegen FC Bal op het Dak spelen of uit in de Arena. Wij zijn gewoon goed", zegt speler Lex Immers van ADO.

"Dimitri is zo belangrijk. Hij is zo sterk. Als je die laatste treffer van hem ziet. Hij komt van de eerste paal vandaan en kopt net voor zijn verdediger en de doelman in. Het is zo heerlijk om zo’n speler erbij te hebben."

"Ik heb in het begin van het seizoen in de spits gestaan, maar ik voel mij nu veel lekkerder", zegt Immers. "Ik voel me als een vis in het water op deze positie. Lekker met Jens Toornstra op het middenveld, Alexandar Radosavljevic erachter Bulykin ervoor."

ADO Den Haag staat op een knappe zesde plaats in de eredivisie met elf punten uit zeven duels. Bulykin, nog steeds eigendom van Anderlecht, scoorde al zes keer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties