Alex Ferugson: "Valencia wordt een lastige klus"

Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Alex Ferugson: "Valencia wordt een lastige klus"
Foto: © SC

Manchester United trekt morgen naar Valencia op de tweede speeldag van de CL. De Engelsen kunnen zich na het gelijkspel tegen Rangers geen nederlaag veroorloven.

"Valencia speelt in Europa zeer sterk voor eigen publiek. Het zou stom zijn om dat te vergeten. Al jaren levert Spanje diverse bekerwinnaars, dat is een feit. Het niveau van Spanje is altijd goed geweest, dus een wedstrijd in en tegen Valencia is gewoon lastig", zegt sir Alex Ferguson, trainer van United.

Manchester verloor op de eerste speeldag twee punten na een 0-0 gelijkspel tegen Glasgow Rangers. "Dat was een teleurstellend resultaat, maar we hebben nog vijf wedstrijden voor de boeg. Valencia is een lastige tegenstander, maar dat is het mooie van dit toernooi. Je speelt tegen topclubs uit landen als Duitsland, Italië en Spanje."

Rio Ferdinand is twijfelachtig voor vanavond. "Straks hak ik de knoop door. Hij heeft voldoende trainingen en wedstrijden bij de reserves achter de rug, maar hij heeft vijf maanden niet gespeeld. Dat is de reden waarom we afgelopen zondag tegen Bolton Wanderers geen risico met hem namen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties