Jonckheere: "Koster is volgende week nog trainer"

Manuel Gonzalez
| 104 reacties
Jonckheere: "Koster is volgende week nog trainer"
Foto: © SC

Voorzitter Pol Jonckheere ziet met lede ogen aan dat het niet goed gaat met Club Brugge. Blauw-zwart kan vanavond in Spanje wel een opsteker gebruiken.

De druk op trainer Adrie Koster stijgt na de teleurstellende 13 op 27 in de competitie die Club nog net in de top zes houdt. "Het is te gemakkelijk om alleen naar de coach te wijzen. Er is genoeg talent. Eén keer moet die klik volgen, misschien straks al met een verrassend resultaat in Villarreal", aldus Pol Jonckheere in HBvL.

"Het ligt niet aan de kwaliteit. Dat zeggen zelfs de beste analisten. We voetballen best goed. Alleen moet die nonchalance eruit, die verslapping. Ik reken erop dat alles terug goed komt en we weer zullen stijgen in het klassement."

"Met de hand op het hard kan ik zeggen dat Koster volgende week nog trainer is bij Club. Ik sta volledig achter hem en de rest van het bestuur ook, daar ben ik van overtuigd. Wij zien elke dag hoe professioneel hij bezig is met deze groep."

"De trainer heeft de spelers een krachtig signaal gegeven na de nederlaag in Beerschot. Dat hoort ook zo. Iedereen moet terug wakker geschud worden. We staan voor belangrijke weken en willen oogsten."

"Over de titel willen we nu niet spreken. Eerst eens Villarreal en daarna AA Gent. Wat voor zin heeft het nu al vooruit te kijken? Geen dus."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties