Leko: "Ik wil trainer worden bij Club"

Jarryd Naegels
| 25 reacties
Leko: "Ik wil trainer worden bij Club"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ivan Leko (32) is aan een opmerkelijk seizoen bezig bij Lokeren. De Kroaat was betrokken bij de helft van de Lokerse goals en speelt op een hoog niveau. “Ik kan dingen die Boussoufa niet kan.”

De altijd vrolijke Leko straalt van geluk nu het zo goed gaat bij Lokeren. De club staat momenteel dichter bij de eerste zes dan bij een degradatieplaats. Leko zijn aandeel in dat succes is groot met een voet in zeven van de veertien gescoorde doelpunten.

“Het hadden eigenlijk veel meer assists moeten zijn”, verwijsde hij in HLN naar de gebrekkige afwerking. Doordat hij zo vaak betrokken is bij doelpunten durft men hem al eens te vergelijken met Boussoufa. “Hola. Boussoufa is een heel goede speler. Hij kan absoluut dingen die ik niet kan. Maar omgekeerd ook! Wat? Ik ben meer motivator en heb een beter inzicht.”

Na zijn carrière wil de Kroaat graag trainer worden bij Club Brugge. “Het is mijn plan om trainer te worden bij Club. Waarom bij Club? Ik heb daar met iedereen een goed contact. Maar ik wil eerst nog een viertal jaar verder voetballen”, zo besluit Leko.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties