"Mignolet hoort in de ploeg bij Sunderland"

Fabian Morren
| 1 reacties
"Mignolet hoort in de ploeg bij Sunderland"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Simon Mignolet doet het verrassend goed in zijn eerste seizoen in de Premier League. Dankzij de blessure van Craig Gordon kreeg hij meteen zijn kans tussen de palen bij Sunderland.

Gordon, Schots international, was tot voor dit seizoen de onbetwistbare nummer één bij Sunderland. Intussen is hij weer fit, maar moet hij toch vrede nemen met een plaats op de bank. De reden daarvoor is simpel: Mignolet is momenteel te goed om hem uit de ploeg te halen.

Voor keeperstrainer Nigel Spink is er geen twijfel mogelijk over wie in het vervolg van het seizoen in doel moet staan. "Het is natuurlijk niet aan mij om die beslissing te nemen", aldus Spink. "Maar ik ben van mening dat Simon genoeg heeft gedaan om zijn plek in de ploeg te verdienen."

"Het is een fantastische situatie als je een 39-voudig international van meer dan 9 miljoen pond (10,27 miljoen euro, red.) op de bank hebt zitten die klaar is om te proberen zijn plek terug te winnen. Simon weet dat het volledig van hem afhangt. Hij heeft alle troeven in handen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties