"Bulykin bewijst het gelijk van paars-wit

Jarryd Naegels
| 10 reacties
"Bulykin bewijst het gelijk van paars-wit
Foto: © SC

Anderlecht is blij dat Dimitri Bulykin het prima doet bij ADO Den Haag. Hij speelt goed en maakt ook doelpunten. “Dit bewijst het gelijk van Anderlecht”, zegt persvoorlichter David Steegen.

In 2008 kwam Bulykin over van Leverkusen. In het Astridpark kon hij echter nooit overtuigen. Een mislukte uitleenbeurt verder werd hij begint dit jaar voor één jaar bij ADO gestald. Daar loopt het nu plots wel lekker.

“Wij zijn zeer tevreden over zijn prestatie”, aldus Steegen. “Dat bewijst dat we ons echt niet vergist hebben. Hij kwam alleen op de verkeerde moment naar ons. We hadden immers al Lukaku, Suarez en De Sutter. Een vierde spits voor twee posities had wat veel geweest.”

Bij Düsseldorf had hij veel pech met blessures. Nu zie je dat Bulykin een professionele speler is. Om bij ADO te spelen, moet je aan salaris inboeten. Voetballers die investeren in hun carriere, dat zie je maar zelden.”

Ondanks zijn goede prestaties lijkt zijn liedje toch uitgezongen in Brussel. “Het is nog vroeg in het seizoen, maar binnenkort gaan we praten. Hij is te koop.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties