Vadis: "Beste verdediging is de aanval"

Nico Wieme
| 1 reacties
Vadis: "Beste verdediging is de aanval"
Foto: © SC

Vadis Odjidja verdeelde en heerste opnieuw op het Brugse middenveld. De Clubspeler zag wel dat hij en zijn ploegmakkers het zichzelf weer moeilijk hadden gemaakt.

Vadis Odjidja toonde zich tevreden met de drie punten tegen Zulte Waregem, maar was toch streng voor zijn team. "We hebben weer nagelaten om de klus te klaren. Zo hebben we het onszelf moeilijk gemaakt. Na de pauze kregen we veel kansen op de counter. Bij 1-4 zou de match beslist geweest zijn. Gelukkig hebben we eindmeet gehaald met de drie punten. Dat is alvast een opsteker voor de match bij Dinamo Zagreb."

De Gentenaar in Brugse loondienst was niet blind voor de verdedigende tekortkomingen van zijn ploeg, maar heeft daarvoor een verklaring. "De aanval is de beste verdediging. Hoe meer doelpunten wij maken, hoe meer tegendoelpunten we ons kunnen permitteren. Door ons aanvallende spel komen de verdedigers soms in één-tegen-éénsituaties en dat kost ons dan tegendoelpunten. Toch zouden we er de volgende matchen wat minder mogen binnenkrijgen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties