"Carcela moet weten wat hij zelf wil"

Steurbaut Kersten
| 13 reacties
"Carcela moet weten wat hij zelf wil"
Foto: © SC

Mehdi Carcela heeft de knoop nog niet doorgehakt. Kiest de middenvelder van Standard voor de nationale ploeg van Marokko of voor de Rode Duivels. “Hij moet nu zelf de beslissing nemen.”

In september weigerde Carcela nog een selectie voor de Rode Duivels. Het gerucht deed toen de ronde dat hij voor Marokko zou uitkomen. Afgelopen weekend zei de kwikzilveren middenvelder dat hij nog geen keuze had gemaakt.

“Wij hadden Mehdi geselecteerd voor België-Duitsland, maar hij zei ons dat hij voor Marokko had gekozen”, zei assistent bondscoach Marc WIlmots maandagavond in Extra Time. “Hij moet misschien ook eens weten wat hij wil. Zijn probleem daarna was dat hij niet in de selectie van Marokko zat.”

Wilmots is niet van plan om nog eens met Carcela te praten. “Hij moet beslissen. En die beslssing moet van zijn hart komen. Ik zal nooit een speler meenemen die niet voor België wil spelen.”

Carcela speelde al enkele oefenwedstrijden voor België en kwam ook altijd uit voor de nationale beloften. Toen de eerste officiële cap er aankwam, weigerde hij zijn selectie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties