Van Holsbeeck: "Wolfsburg wou tien miljoen geven voor Suarez"

Jarryd Naegels
| 113 reacties
Van Holsbeeck: "Wolfsburg wou tien miljoen geven voor Suarez"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

De transfermolen staat nooit stil op Anderlecht. In een gesprek met Voetbalmagazine doet manager Herman van Holsbeeck allerlei transferverhalen uit de doeken.

Paars-wit steunt Marcin Wasilewski nog steeds, maar als hij niet kan terugkomen moet de club op zoek naar nieuwe krachten. “Als Wasyl in de winterstop niet terugkomt, dan zoeken we een andere rechtsback. Eigenlijk hadden we al iemand op het oog. Samen met Jacobs ben ik naar Pavel Ninkov van Rode Ster Belgrado gaan zien. Er was echter geen unanimiteit.”

Kevin de Bruyne was dan weer te duur. Voor 2,5 miljoen euro hadden we hem gekocht. Jelle Vossen is ons ook aangeboden trouwens. Maar wie had verwacht dat hij het zo goed ging doen?”

In Brussel zijn er ook heel wat aanbiedingen binnengekomen. “We hebben voor verschillende spelers een bod gekregen. Er werd twintig miljoen geboden voor Romelu Lukaku. Wolfsburg gaf er tien voor Matthias Suarez en Stuttgart wou er zes geven voor Mbark Boussoufa. Bologna wou dan weer Lucas Biglia kopen, maar de Italianen wilden hun betaling spreiden over vier jaar.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties