Groep D: Club Brugge hoopt op historische avond in Jan Breydel

Jarryd Naegels
| 28 reacties
Groep D: Club Brugge hoopt op historische avond in Jan Breydel
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge ontvangt straks Dinamo Zagreb in Jan Breydel. De Bruggelingen moeten winnen en kunnen naar de tweede plek opschuiven als Villarreal zijn plicht doet bij Saloniki.

Op de vorige speeldag toonde Zagreb zich een kwetsbare ploeg tegen blauw-zwart. Club Brugge kan de kansen niet afmaken terwijl Dinamo een strafschop miste. Straks is een 0-0 echter uit den boze.

Villarreal trekt naar Griekenland om PAOK partij te geven. Als de Spanjaarden doen wat van hun verwacht wordt, komt Club bij een zege op de tweede plaats te staan.

Dat wordt echter geen makkelijke klus, want de Grieken doen het uitstekend voorlopig. In Brugge ging het punt pakken en tegen Zagreb toonde het zich de betere ploeg.

Programma:

Club Brugge – Dinamo Zagreb
PAOK Saloniki – Villarreal

Wat denkt BWIN over de matchen?

Club Brugge en Villarreal zijn favoriet. Zagreb en PAOK kunnen daarentegen een mooie stuiver opleveren. U krijgt van ons immers 150 euro gratis gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website.

Steekt Brugge de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 307,5 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Villarreal wint u eveneens 307,5 euro.

Durft u wedden dat Zagreb wint, dan scoort u 525 euro bij Bwin. Als u wedt op PAOK, dan ontvang je 540 euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties