Pelgrims: "Niemand wil een andere coach"

Steurbaut Kersten
| 4 reacties
Pelgrims: "Niemand wil een andere coach"
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Antwerp gaat vanavond na vijf competitienederlagen op rij op zoek naar een driepunter. Trainer Colin Andrews moet het tegen FC Brussels echter stellen met een heel jong elftal.

Op Bart Van Zundert na liggen alle ervaren jongens in de lappenmand. “We hebben gewoon de pech dat heel wat cruciale pionnen met zware blessures zijn uitgevallen”, zegt Franky Pelgrims in HNB.

“Het is nu aan de andere jongens om hun kans te grijpen en Antwerp zo weer te lanceren. Oktober was een zwarte maand, maar die slechte periode heeft lang genoeg geduurd. November moet dan maar de maand van de wederopstanding worden. We mogen niet blijven wegzakken. Het is niet de bedoeling dat deze ploeg tegen de degradatie gaat vechten.”

Colin Andrews moet stilaan vrezen voor zijn job. “Er zijn nog geen signalen geweest dat er een trainerswissel op til zou zijn, maar iedereen weet natuurlijk goed hoe de voetbalwereld in elkaar zit”, weet Pelgrims. “Reken dus maar dat wij voor de trainer spelen. Niemand wil een andere coach.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties