Wisselend succes over het Kanaal

Jarryd Naegels
| 0 reacties
Wisselend succes over het Kanaal
Foto: © SC

De Belgen kenden het voorbije weekend wisselend succes in de Premier League. Bovendien liggen er nog veel in de lappenmand.

Thomas Vermaelen kwam niet in actie bij Arsenal. De verdediger is nog steeds gekwetst en moest lijdzaam toezien hoe The Gunners met 0-1 onderuit gingen tegen Newcastle.

Ook Marouane Fellaini is nog steeds buiten strijd. Volgende week maakt hij zijn rentree tegen de club van Vermaelen. Everton ging 2-2 gelijkspelen bij Blackpool. Moussa Dembele speelde ook gelijk met Fulham. Het werd 1-1 tegen Aston Villa. De Antwerpenaar speelde de hele match en had pech toen hij op de lat trapte.

Vincent Kompany en Dedryck Boyata wonnen met Manchester City. Dankzij twee doelpunten van Balotelli was het te sterk voor West Brom. Boyata zag vanop de bank hoe Kompany een secure wedstrijd speelde.

Simon Mignolet mocht juichen. De keeper hield zijn netten schoon in de 2-0 winst tegen Stoke. Sunderland blijft het zo verbazend goed doen. Jelle Van Damme kwam dan weer niet van de bank in het duel tegen Manchester United. Op Old Trafford verloren de Wolves met 2-1 dankzij een laat doelpunt van Park.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties