Drenthe vond zich te min bedeeld door Pellegrini

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Drenthe vond zich te min bedeeld door Pellegrini
Foto: © SC

Royston Drenthe (foto), door Real Madrid uitgeleend aan Hércules Alicante, treft dit weekend met zijn club FC Malaga. De Nederlander had geen al te beste relatie Manuel Pellegrini (ex-Real Madrid), de trainer van de komende opponent in de Sp

Royston Drenthe kon onder Manuel Pellegrini maar acht wedstrijden spelen voor Real Madrid en dat vindt de Nederlander veel te weinig. "We hadden geen hechte relatie. Hij behandelde me niet zoals ik het graag had gewild en onder zijn leiding heb ik niet mijn beste seizoen beleefd. Wel is Pellegrini een man met een groot hart. We mogen ook niet vergeten dat hij heel wat wereldspelers ter beschikking had en dat maakt het er niet makkelijker op om keuzes te maken", aldus Drenthe.

De Nederlandse middenvelder vindt dat Malaga met Pellegrini een goede keuze maakte. "Jesualdo Ferreira was ook geen slechte oefenmeester. De spelers zijn dezelfde, de trainer kan hooguit maar een paar dingen veranderen. Pellegrini kan vijftig procent geven, maar de rest moet van de spelers komen. 

Hércules en Malaga ontmoeten elkaar donderdag in de return van de Copa del Rey. Het eerste duel eindigde in Alicante op een scoreloos gelijkspel.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties