Mourinho wil meer sfeer in Bernabeu

Bram Coenen
| 3 reacties
Mourinho wil meer sfeer in Bernabeu
Foto: © SC

Real Madrid neemt het woensdag in de terugmatch van de Copa Del Rey op tegen derdeklasser Murcia. Coach José Mourinho hoopt alvast op meer sfeer in het Bernabeu-stadion dan in de vorige wedstrijden het geval was.

Real Madrid kwam in de heenmatch tegen derdeklasser Murcia niet verder dan een 0-0 gelijkspel. De Koninklijke moet morgen dus nog vol aan de bak wil het zich kwalificeren voor de volgende ronde. "Er zit druk op de wedstrijd", aldus coach José Mourinho. "De wedstrijd tegen Murcia is de belangrijkste van dit seizoen tot nu toe. Dit omdat het de eerste is waar we uitgeschakeld kunnen worden. Als je een duel verliest in de Champions League heb je er nog vijf te gaan en in de competitie heb je er dan nog 37."

De excentrieke Portugees deed verder nog een oproep om wat meer sfeer te krijgen in het Bernabeu-stadion. "Ik weet dat het moeilijk is maar ik zou graag een feller Santiago Bernabeu willen zien. Ik vraag niet om de sfeer die er was tijdens de wedstrijd tussen AC Milan en Real Madrid. Dat is een kwestie van cultuur maar een iets feller publiek in ons stadion zou mooi zijn", aldus Mourinho op de officiële website van de FIFA.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties