Smolders: "Gedaan wat we moesten doen"

Ruben Philippe
| 1 reacties
Smolders: "Gedaan wat we moesten doen"
Foto: © SC

AA Gent haalde het woensdagavond vrij makkelijk met 3-1 van Eupen. Smolders beleefde een rustige avond en maakt zich al klaar voor de clash met Anderlecht.

"Het was een vrij makkelijke zege", aldus Tim Smolders. "We hebben ons werk gedaan. We begonnen heel geconcentreerd aan de wedstrijd. De resem kansen gaan er dan niet in en moet je wachten tot de 44ste minuut om te scoren. We hebben gedaan wat we moesten doen, op naar de volgende ronde", zei een ontspannen Smolders achteraf.

Franky Dury waarschuwde zijn ploeg voor Eupen, dat onlangs nog Standard op de knieën kreeg. "Eupen behaalde zeven op twaalf uit de vier laatste wedstrijden. Dan ben je toch gewaarschuwd ook al komen ze met jongens die tegen Standard niet in actie kwamen. Maar met ons voetbal kunnen we normaal gezien iedere tegenstander in eigen huis aan", aldus de middenvelder.

Zondag wacht er voor AA Gent de confrontatie met concurrent Anderlecht, dat werd uitgeschakeld door Westerlo. Smolders verwacht een gemotiveerde landskampioen aan de aftrap. "Anderlecht is altijd heel sterk als ze een tegenslag moeten verwerken. Nu moeten we op ons hoede zijn voor het gewonde dier. Het is nu heel gevaarlijk om tegen die ploeg te voetballen. We gaan er volledig voor met de steun van de supporters."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties