Simaeys: "Als ik speel, is dat altijd met inzet"

Nico Wieme
| 22 reacties
Simaeys: "Als ik speel, is dat altijd met inzet"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jeroen Simaeys speelde een sterke wedstrijd op het Brugse middenveld. De Brabander dook geregeld op voor het bezoekende doel en lukte vlak na de rust de 2-0. "Dit was de vijfde opeenvolgende match met enorm veel druk."

De tweede helft was amper op gang getrapt of Jeroen Simaeys zette Club tegen Lierse op weg naar een makkelijke zege. "Bij de rust stonden we 1-0 voor en hadden we het gevoel dat we beter waren. We waren echter nog niet zeker of de buit al binnen was, want in de voorbije weken hebben we al dikwijls het deksel op de neus gekregen. Na de 2-0 was ik er gerust in."

Er was de voorbije week veel te doen over de inzet van sommige Clubspelers. "Ik kan enkel voor mezelf spreken: als ik speel, is dat altijd met inzet. Ik doe altijd mijn uiterste best. Of ik altijd goed speel, is weer iets anders. Alle spelers beseffen de ernst van de situatie. Ik wist dan ook niet goed wat het bestuur bedoelde dat ze het signaal van de fans niet zullen negeren."

Druk

Simaeys gaf toe dat de druk op de Clubspelers enorm was voor de match. "Dit is al voor de vijfde opeenvolgende match zo. Dit zijn niet de meest aangename omstandigheden om in te voetballen. Nu moeten we de batterije opladen en er volgende week tegen Cercle opnieuw vol tegenaan gaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties