Dirar: "Mijn relatie met de trainer is goed nu"

Dirar: "Mijn relatie met de trainer is goed nu"
Foto: © SC

Nabil Dirar zit weer in de A-kern van Club Brugge. De grillige aanvaller werd door Adrie Koster naar de beloften verwezen nadat hij hem in de kleedkamer beledigde. Dirar hoopt dat nu achter zich te laten.

Dirar hoopt dat alles nu normaal wordt. "Club Brugge heeft me een laatste kans gegeven. Ik kan maar hopen dat alles wat er gebeurd is, vergeten kan worden. Ik heb dit jaar veel tijd doorgebracht bij de beloften, dat was niet altijd even makkelijk voor mijn gemoed en mijn motivatie."

Het incident in de kleedkamer bleek achteraf om een communicatiefout te gaan. "Ik druk me soms verkeerd uit. Soms gooi ik er dingen uit, zonder er over na te denken. Sommige mensen begrijpen me dan al eens helemaal verkeerd. Maar ik ben er me van bewust dat ik fouten heb gemaakt."

Bijna was Dirar weg bij Club. "Ik heb met de gedachte gespeeld om van club te veranderen. Toen de straf was uitgesproken was ik er echt van overtuigd dat ik zou vertrekken. Dat wou ik toen echt. Verschillende ploegen zijn met me komen spreken in Brussel. Uit vier verschillende competities waren er teams die kwamen aankloppen. Ook Belgische, maar die interesseren me niet. Als ik van team verander, ga ik naar het buitenland."

"Als ik bij de reserven had moeten blijven spelen, dan was ik daar nog mee bezig geweest. Maar zoals de situatie nu is, niet. Ik voel me goed in België, ik moet niet zo nodig naar het buitenland. Hier heb ik mijn familie dicht bij me, mijn vriendin,... Ik wil hier blijven in Brugge en prijzen pakken."

"Mijn relatie met de trainer is goed nu. Na het voorval heb ik meteen mijn excuses aangeboden aan hem, en ook erna nog verschillende keren. Ik wou me verontschuldigen en hem duidelijk maken dat ik mezelf niet was tijdens die ruzie. Ondertussen praten we weer gewoon met elkaar. We kunnen alweer lachen.'

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties