Biglia: "Ik moet naar een grotere competitie"

Steurbaut Kersten
| 15 reacties
Biglia: "Ik moet naar een grotere competitie"
Foto: © SC

Lucas Biglia werd afgelopen week voor de eerste keer opgeroepen voor de nationale ploeg van Argentinië. Aan spelen kwam hij nog niet toe, maar in de toekomst liggen er wel mogelijkheden.

De bondscoach heeft veel aandacht aan mij besteed", zegt Biglia in HLN. “Hij heeft me ook nog apart op zijn kamer geroepen. Daar heeft hij me zijn plannen voor de volgende jaren uitgelegd en de rol die daarin voor mij weggelegd is.”

Dan moet er wel iets veranderen in de situatie van Biglia. “Hij heeft me gezegd dat ik de ploeg in de toekomst iets kan bijbrengen, maar dan moet ik naar een groter kampioenschap. De transferperiode in januari is erg kort.”

Maar Biglia voelt zich nog altijd goed in Anderlecht. “Ik heb ook altijd gezegd dat ik pas vertrek als de drie partijen het eens zijn én welvaren bij een transfer. Ik zal dus verplicht zijn om keuzes te maken.”

En waar speelt Biglia het liefst? “Spanje en Engeland dragen mijn voorkeur weg, omdat het niveau er het hoogst is. Maar in Italië of Duitsland kan ik ook verder evolueren.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties