Club Brugge boos na kwakkel over Kouemaha

Club Brugge boos na kwakkel over Kouemaha
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Verschillende kranten meldden maandag dat Dorge Kouemaha daags voor de derby tegen Cercle Brugge aanwezig was op het concert van Faithless. Club Brugge is daarover niet te spreken, want het gerucht blijkt volkomen uit de lucht gegrepen.

"Dorge Kouemaha heeft de aantijging van de kranten ook tegenover de bestuurstop van Club Brugge met klem tegengesproken", klinkt het op de website van blauw-zwart. "Club Brugge heeft in de voorbije weken openheid van zaken verschaft over de wijze waarop spelers intern worden bestraft voor ontoelaatbaar gedrag, maar schaart zich in deze zaak volkomen achter Dorge Kouemaha."

"Eén krant liet inmiddels op zijn website al weten de foutieve berichtgeving te betreuren", stelt de nummer negen uit de Jupiler Pro League vast. "Club Brugge neemt het niet dat sommige mediavertegenwoordigers, op basis van vage en niet-gecontroleerde informatie, aan gratuite stemmingmakerij en destabilisatie doen. Club Brugge zal het nodige gevolg geven aan deze weinig verheffende wijze van berichtgeving."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties