Groep B: Lyon op zoek naar kwalificatie

Jarryd Naegels
| 1 reacties
Groep B: Lyon op zoek naar kwalificatie
Foto: © SC

In Groep B is nog steeds alles mogelijk. Schalke 04 ontvangt straks leider Lyon terwijl Benfica geen steek mag laten vallen tegen Hapoel Tel-Aviv.

Tweede in de groep Schalke kan straks de nieuwe leider worden als het thuis wint van Lyon. De Duitsers zijn de laatste weken alvast beter en beter bezig. Ook de in competitie begint het weer stilaan punten te pakken na een desastreuze start.

De Fransen gaan echter voluit voor de zege in Gelsenkirchen. Bij een driepunten zijn ze immers zeker van de volgende ronde. Benfica kan in dat geval ook over Schalke wippen.

Daarvoor moet het wel winnen tegen Hapoel Tel-Aviv. In Israel mag het geen steek laten vallen. De thuisploeg moet dan weer winnen als het nog een waterkansje wil behouden op de derde plaats.

Wat denkt Bwin over de matchen?

Benfica en Schalke zijn favoriet. Hapoel en Lyon kunnen daarentegen een mooie stuiver opleveren. U krijgt van ons immers 150 euro gratis gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website.

Steekt Benfica de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 240 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Schalke wint u 322,5 euro.

Durft u wedden dat Hapoel wint, dan scoort u 810 euro bij Bwin. Als u wedt op Lyon, dan ontvang je 472,5 euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties