Legear: "Ik zal aanbiedingen bekijken"

Anthony Van der Planken
| 16 reacties
Legear: "Ik zal aanbiedingen bekijken"
Foto: © SC

Jonathan Legear wist zich bij Anderlecht in de belangstelling van verschillende clubs te spelen. PSG, Newcastle en Everton hebben de flankaanvaller op hun verlanglijstje staan. Legear zal de voorstellen tijdens de kerstperiode bekijken.

"Mijn manager weet wat ik wil en is bezig", legt Legear uit in HNB. "Over drie weken zullen we bekijken welke aanbiedingen concreet zijn. Maar mijn eerste idee is om bij Anderlechtte blijven. Het is de grootste club van België, ik heb een goed contact met iedereen en de begeleiding, ook medisch, is top. Op dit moment is het honderd procent zeker dat ik tot juni blijf. Maar in het voetbal kan het snel veranderen. Ik sta open voor alles."


"Voor een transfer naar een club als die van Jelle Van Damme naar Wolverhampton pas ik. Naast het financiële is er niets positiefs aan. Hier speel ik voor de titel en in de Europa League of Champions League. Dan ga ik in het buitenland niet voor plaats 16 tot 13 voetballen. Ik wil ook niet terechtkomen in een stad met minder dan vijf restaurants. Ik heb nood aan een goede entourage: mijn vriendin, ouders, familie en vrienden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties