Help samen met Voetbalkrant een goed doel

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Help samen met Voetbalkrant een goed doel
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Voetbalkrant is niet alleen een informatieve site. Wij proberen ons ook in te zetten voor het goede doel en daar kan u, als lezer, aan meehelpen.

Voetbalkrant.com kreeg onlangs een frisse en nieuwe look. Ook kan je nu makkelijk berichten delen op Facebook, Netlog, Twitter.... Dat maakt van ons meer dan ooit de toonaangevende informatiebron voor de echte voetballiefhebber. Dagelijks krijgen we meer dan 50.000 bezoekers die meer en meer berichten lezen. Ook in de toekomst blijft Voetbalkrant.com vernieuwen.

Voetbalkrant.com wil in 2011 iets doen voor anderen. Daarom is Voetbalkrant.com met al haar leden sinds kort aangesloten bij www.donamail.be . Een prachtig initiatief waarbij je als lid bereid bent gemiddeld twee e-mails met voordelen en kortingen per week te ontvangen. In ruil stort Donamail VZW per gelezen e-mail een bedrag aan een goed doel. Voetbalkrant.com heeft gekozen voor G-voetbal, dat is voetbal voor slechtzienden en blinden.

Indien je op www.donamail.be een korte vragenlijst invult, ontvang je alleen berichten die je wenst en die aangepast zijn aan je persoonlijke levenssfeer.  Het hele leuke is dat je dan gerichte informatie krijgt en, dat adverteerders meer betalen voor het versturen van dergelijk bericht waardoor we ook meer geld kunnen schenken aan ons goede doel.

Donamail verstuurt de berichten altijd zelf en contractueel ligt vast dat niemand toegang krijgt tot de informatie die jij verstrekt. Onder geen beding word je e-mail adres aan derden doorgegeven.

Indien je liever niet meewerkt aan dit innoverende initiatief ben je natuurlijk vrij om jezelf als lid vanDonamail VZW uit te schrijven door hier te klikken. In de toekomst blijf je dan gratis toegang hebben tot de basis functionaliteiten van Voetbalkrant.com. Je kan dan wel geen geld schenken aan ons goede doel door het lezen van e-mail berichten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties