Devroe: "We hebben niet alles op één paard gezet"

Fabian Morren
| 69 reacties
Devroe: "We hebben niet alles op één paard gezet"
Foto: © SC

Luc Devroe kan niet echt tevreden zijn over de voorbije weken. De sportmanager van Club Brugge greep naast Van Damme én naast Veselinovic.

"Dat zoiets niet leuk is, dat moet ik niet ontkennen, maar je moet er geen drama van maken. Dat is voetbal", relativeert Devroe in Het Laatste Nieuws. "Gelukkig staat of valt ons plan niet met één of twee spelers. We hebben niet alles op één paard ingezet."

"Uiteraard hebben wij andere ijzers in het vuur, maar het is een groot geluk dat er maar één naam circuleert, die van Björn Vleminckx. Hoe langer we de rest intern kunnen houden, hoe gemakkelijker het werken is", stelt Devroe.

Devroe werd de voorbije maand flink op de korrel genomen door de eigen fans. "Dat doet uiteraard pijn", geeft hij toe. "Iedereen weet hoe nauw dit alles mij aan het hart ligt."

"Ik kan niet vechten tegen die reacties, want dat gaat niet. Ik kan alleen mijn best doen. Ik ben blij dat een aantal spelers het voor mij opgenomen hebben, zoals Stijnen en Geraerts. En uiteraard is er ook de voorzitter, van wie ik veel steun krijg."

Er mogen nog transfers verwacht worden. Het geld is er alvast. "Club Brugge heeft nog slagkracht", aldus de sportmanager. Wij proberen om voor de juiste prijs de juiste mensen op de kop te tikken. Als er ploegen zijn die de prijs de hoogte injagen en onmogelijke dingen vragen, dan is dat zo, maar dan doen wij niet mee. We moeten oppassen dat we geen verkeerde keuzes maken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties