Johan Cruijff: "Nu de trainers beoordelen"

Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Johan Cruijff: "Nu de trainers beoordelen"
Foto: © SC

Martin Jol stapte onlangs op als coach van Ajax. Ook de oud-spelers in het bestuur gaan er komen. Stilaan komt de wens van clubicoon Johan Cruijff uit.

"Wat er de afgelopen weken allemaal is gebeurd bij Ajax, zijn natuurlijk goede ontwikkelingen", zegt Cruijff aan VI. "Eindelijk worden de problemen aangepakt en komt er meer oriëntatie op het spel zelf. Het is een goede zaak dat daar nu zeven oud-spelers in de ledenraad bij worden betrokken."

"De volgende stap is dat de technische staf doorgelicht moet worden. Ik ben in elk geval blij met de aanstelling van Frank de Boer, die niet alleen mijn steun maar ook van heel veel andere mensen heeft."

"Het probleem is steeds geweest dat hoofdtrainers maar zo'n anderhalf jaar functioneerden en daarna kwamen de problemen. En dat was niet de schuld van Marco van Basten, Martin Jol, of hoe ze allemaal mogen heten, maar van de organisatie. Ik heb al een keer met de Ajax-leiding gesproken, er komt ongetwijfeld nog een vervolg. Er is nog geen afspraak, maar die komt vanzelf, lijkt mij."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties