Cercle-supporter loopt een blauwtje (of toch niet?)

Steurbaut Kersten
| 29 reacties
Cercle-supporter loopt een blauwtje (of toch niet?)
Foto: © SC

De supporters van Cercle Brugge en Standard waren gisteren getuige van een speciaal spektakel. Een groen-zwarte supporter vroeg zijn vriendin ten huwelijk, maar liep een blauwtje. Of toch niet?

Ieder mag zijn eigen idee over romantiek hebben, maar Cercle-supporter Frank was er van overtuigd dat zijn vriendin Nathalie op Tweede Kerstdag in een voetbalstadion met 10.000 supporters wel overstag zou gaan. Frank zette zich op zijn knieën en vroeg Nathalie ten huwelijk, maar die zette het prompt op een lopen en liet haar vriend gedesillusioneerd achter.

Zo leek het althans toch. De voetbalfans werden echter goed in het ootje genomen. Frank en Nathalie zijn twee Vlaamse acteurs: Rik Verheye (o.a . Ella) en Anneke Van Hoof (o.a. Familie). Zij maakten mogelijk een opname voor een nieuwe tv-serie.

Twee weken geleden waren de Cercle-fans al eens getuige van een minder geslaagd huwelijksaanzoek. Toen vroeg stadionomroeper Eric Van Maldeghem zijn vriendin, een fan van Club Brugge, ten huwelijk. Van Maldeghem werd uitgefloten, maar kreeg wel een ja-woord.

Hieronder kan u het ‘huwelijksaanzoek’ van zondag bekijken. Het laden van de video kan wel enkele seconden duren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties